5 tips til at opvarme dit hjem effektivt

Som du ved, bor vi i et gammelt hjem bygget i 1865. I betragtning af husets alder er energieffektivitet en af de første ting, vi tacklede, da vi købte det. Da vi begynder at nærme sig temperaturfaldene og flytte ind i efteråret, ville jeg dele et par sæsonmæssige vedligeholdelsestips. Lad os diskutere, hvordan du opvarmer dit hjem effektivt og holder det afbalanceret i de køligere måneder. Dette hjælper med at holde alle i dit hjem behageligt, samtidig med at du sparer penge på dine energiregninger.

UDSKIFT EN GAMMEL OVN
Jeg kan ikke understrege nok betydningen af din faktiske ovn! Vi har for nylig fået vores udskiftet, og vi høster allerede fordelene ved en opdateret enhed. Jeg ved, at omkostningerne kan virke skræmmende, men du sparer penge månedligt og forhindrer nødsituationer med din varmelegeme. Hvis du ønsker at udskifte din ovn, foreslår jeg at tjekke Trane S9v2 gasovnen. Ikke kun er denne ovn kendt for sin stille drift og effektivitet, men jeg ved, at vi kan stole på, at systemet holder vores familie komfortabel på selv de koldeste dage fremover. Sørg dog for at nå ud til din Komfortspecialist for at få flere oplysninger om det rigtige produkt til dit hjem!

KONTROLLER KANALER, VENTILATIONSKANALER OG FILTRE FOR EFFEKTIV OPVARMNING
Som tidligere nævnt er vores hus ret gammelt. Hvilket betyder, at vi har områder i vores hjem, hvor varmen er stærkere i nogle rum end andre, hvilket giver en ubalanceret temperatur i hele vores hjem. Den første ting at gøre for at holde dette i skak er at sikre, at dine ovnkanaler er forseglet korrekt, ventilationsåbningerne omkring dit hjem er åbne og uhindret, og vigtigst af alt, dit filter skiftes regelmæssigt. Ethvert af disse potentielle problemer kan få dit system til at arbejde hårdere end det burde, hvilket kan øge dine driftsomkostninger. til når det kommer til dit filter, skal du indstille tilbagevendende alarmer på din telefon for at udskifte den hver 30-90 dage afhængigt af din husstand. Har kæledyr? Gå 30 dage og skift det ud med et som Trane Comfort Performance-Filter, der kan fange kæledyrsdander såvel som husholdningsstøv, støvmider, skimmelsporer og pollen. Jeg foreslår også at oprette en tidsplan for at sikre, at din HVAC-enhed serviceres regelmæssigt af en professionel, en gang om foråret og en gang om efteråret, for at undgå reparationer eller udskiftninger nede ad vejen.

BRUG DIN TERMOSTAT
Når du holder dit hjem varmt til efterår og vinter, skal du ikke glemme at indstille din termostat i overensstemmelse hermed. En smart termostat hjælper dig med at holde dit hjem kørende på den mest effektive måde ved at lade dig indstille tidsplaner for at skrue op for varmen, når du har mest brug for det, og slå det ned, siger natten over, når du kan spare på energiforbruget… når du prøver at adressere de koldere områder i dit hjem, skal du ikke bare skrue op for temperaturen. Du kan oprette klimasoner og lede varmen, hvor det er nødvendigt, ved delvis at lukke ventilationskanaler i områder, der er for varme, hvilket vil hjælpe med at skubbe luften længere til dem, der ikke er varme nok.. Ved at følge kanalerne for at se, hvilke rum der opvarmes af det samme kanalarbejde, kan du bedre bruge disse ventilationskanaler til at skabe den temperatur, du ønsker i dit hjem. I sidste ende betyder det at have et ældre hjem ikke at skulle stille op med varme og kolde pletter rundt om i huset og inkonsekvent luftstrøm!

KØR DINE LOFT FANS
Loft fans er ikke kun for at holde dig kølig. Faktisk, hvis du vender kontakten på ventilatoren for at dreje bladernes retning med uret, når udetemperaturerne begynder at falde, hjælper det med at skubbe den varme luft til det sted, hvor du vil have det mest. Denne ændring vil trække den køligere luft op og skubbe ned den varmere luft er steget til nær loftet. Du behøver kun at køre din loftventilator på sin laveste hastighed med denne enkle ændring for at drage fuld fordel af den varme luft i dit hjem, mens du holder din termostat lidt lavere.

Skriv et svar