At vælge en sund livsstil for dig selv

At være sund behøver ikke at være alt om vægttab. Vi skal leve en sund livsstil, fordi det er det bedste for os. Vægttab er en bonus! Dette indlæg er sponsoreret af Vie Active. Alle meninger er helt mine egne!
Dagens indlæg er lidt ud af min komfort. Det er ikke noget, jeg normalt taler om, men det er noget, jeg virkelig har haft i tankerne for nylig og har lyst til at dele med jer. At leve en sund livsstil handler ikke kun om vægttab! Lad os dykke ind!

AT INDSE, AT JEG ER NØDT TIL AT FORETAGE ÆNDRINGER
Selvfølgelig har jeg altid vidst, at det er bedre for dig at leve en sund livsstil… du ved, snarere end at ikke leve en sund livsstil ;). Men nogle gange er det let at miste synet af, hvad det virkelig betyder.

Det handler ikke om en kost.

Det handler ikke om at tabe sig.

Og det handler ikke om, hvordan du ser i spejlet.

Det handler om at være sund. Og det er det. Sund er en livsstil. Det er ikke en mode, trend eller kortsigtet løsning. Det er at beslutte, hvordan du vil bruge dit liv, og ikke kun den fysiske side af det, men også den mentale side og holde fast ved det.

For mig ramte det virkelig hårdt i Maj. Vi var lige kommet tilbage fra en familieferie, og jeg husker, at jeg stod på landingen af vores bagtrappe og nåede tilbage for at kløe mit hoved. Noget vi alle gør sandsynligvis hundredvis af gange om dagen. Bortset fra denne gang føltes mit hår underligt. Og så gik det op for mig, der er ikke noget hår. Det var min hovedbund.

HÅNDTERING AF ALOPECI
Jeg løb lige til mit badeværelse og trak mit hår op for at finde en kæmpe skaldet plaster. Da næsten alle jer her er kvinder, du vil helt forstå denne næste del. For kvinder er dit hår en meget vigtig del af dit billede, og derfor rammer ideen om at miste dit hår virkelig hårdt. Jeg var lidt chokeret et øjeblik og begyndte straks at google alle tingene, og jeg kom til den konklusion – jeg oplevede alopeci.

Skriv et svar