Bedste sælgere af 2021

Her er vi, i slutningen af endnu et år. Det er lidt svært at tro, men jeg er temmelig sikker på, at hver gang et nyt år lukker, føler jeg det på samme måde! Jeg troede, det ville være sjovt at se tilbage på det sidste år og se, hvad jer klikkede på og købte mest! For at være ærlig fik jeg ikke rigtig så mange blogindlæg i år. Jeg tror, at vi i første halvdel af året havde travlt med at få vores hus klar til at komme på markedet, og 2. halvdel har været fuld af os, der springer rundt i forskellige huslejer, haha!

DE FLESTE HANDLEDE VARER I 2021
10. Gap Home pudebetræk – disse pudebetræk jeg fik på vores første leje vi var i år. Jeg har lavet et indlæg med Liam og brugt det på min datters værelse. Vi brugte dem ikke længe før jeg pakkede dem op til den næste leje, men mens vi havde dem, var de gode! Jeg elskede den bløde grå tone, og jeg er altid en elsker af striber!

9. 6-lys lysekrone-tilføjelse af en lysekrone i det formelle spiseplads tilføjede straks en følelse af hygge i modsætning til al den forsænkede belysning, som vi havde brugt i et stykke tid. Denne lysekrone broede virkelig kløften mellem et lidt traditionelt/historisk udseende og holdt det lidt moderniseret. Vi elskede det!

8. Tufted Bench – dette er en vare, vi har haft i et stykke tid. Jeg brugte det oprindeligt i vores ovenpå tekøkken, men det gjorde sin vej rundt i vores hus!

7. Cashmere Blend dyne – et øjeblik af ærlighed her. Jeg er ikke god til at lave vores seng hver dag. Jeg ville virkelig ønske, at jeg var, fordi jeg altid føler mig så meget bedre, når vores seng er lavet! Det får hele rummet til at føle sig rent. Dette er en vane, jeg arbejder på at danne, men når jeg formår at lave vores seng, delte jeg 3 forskellige måder, jeg gør det på!

6. Tasseled område tæppe-ikke længe før vi flyttede vi opgraderet til denne nye større område tæppe. Men vi bliver nødt til at se, hvad jeg vælger i vores nye hjem;)

5. Koniske lysestager – disse lysestager har dukket op i næsten alle mine mantler! Jeg elsker, hvor minimalistiske og alsidige de er! Jeg har haft dem i årevis, og jeg kan ikke se dem gå nogen steder når som helst snart! Du kan se dem her: forår Mantel 2021, Jul Mantel 2020, efterår Mantel 2020, sommer Mantel 2020, forår Mantel 2020, Jul Mantel 2019, efterår Mantel 2019.

4. Hepburn Loft Fan – min datters soveværelse har altid været en af vores mest populære makeovers. Det var bestemt det rum, der skubbede mig mest uden for min komfortområde, og jeg kan ikke vente med at give hende et helt nyt rum i vores nye bygning. Men en af de ting, der fik dette rum til at skille sig ud, var bestemt denne Hepburn loftsventilator!

3. Tribal område tæppe – vi havde dette tæppe i vores stue for størstedelen af den tid, vi var i vores historiske hjem, selvom vi erstatte det med en lidt større en ikke alt for længe før vi flyttede.

2. Vegan Modern Leather Lounger-ganske vist er dette noget, jeg faktisk ikke har købt. Jeg delte det i en gaveguide for et stykke tid tilbage, og det hentede noget trafik i år. Med det sagt, Jeg læner mig virkelig mod dette til min teenage Søns soveværelse i vores nye hus.

1. Sort og hvid indendørs / udendørs Runner-denne runner er en af de mest populære elementer af alle tider. Vi brugte det i vores indgang og tutorial til installation af en trappeløber.

Det er altid sjovt at se tilbage og se, hvad jer finder det mest interessante, som jeg deler her på bloggen! Mange af disse varer var fra 2019, fordi jeg ikke var så aktiv på bloggen i år, som jeg normalt er. Men for 2022 vil det ændre sig drastisk! Lige nu er planen at komme ind i vores nye bygning i marts måned, og så vil jeg have en hel masse rum at dele med jer! Men fra januar begynder jeg at dele byggeprocessen og nogle af de ting, jeg har lært! Så hold dig opdateret og sørg for at du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af noget!

Skriv et svar