Den nyeste teknik om neuromuskulære sygdomme

Ome informerer UILDM (Italian union fight against Muscular Dystrophy), vil være seksten online møder formidlet i live streaming, med den moderne involvering af så mange byer (Ancona, Bari, Bologna, Brescia, Genova, Messina, Milano, Napoli, Padua, Palermo, Parma, Pisa, Rom, Siena, Torino og Udine), for at karakterisere den 12.marts den femte dag af neuromuskulære sygdomme (muskeldystrofier, spinal muskelatrofier, myotonias, myastenias og andre).

Efterfulgt af vores avis siden starten blev denne begivenhed født i 2017 fra en ide om Angelo Schenone, professor i neurologi ved Universitetet i Genova, tidligere præsident for ASNP (Italian Association of peripheral nervous system) og Antonio Toscano, professor i neurologi ved University of Messina, tidligere præsident for AIM (Italian Association of Myology). Det er stadig resultatet af samarbejdet mellem ANSP og AIM med de forskellige specialiserede centre for neuromuskulære sygdomme såvel som med støtte fra de forskellige foreninger, der er involveret på samme front og med protektion af fnomceo (National Federation of the Order of Surgeons and dentists), SIMG (Italian Society of General Medicine and Primary Care) og SIN (Italian Society of Neurology).

Målet er først og fremmest at henvende sig til eksperter på området (neurologer, fysiater, børnelæger, praktiserende læger, neuropsykiatere til børn, fysioterapeuter, biologer, genetikere, psykologer, sygeplejersker og plejere), men frem for alt til mennesker med neuromuskulære sygdomme og deres familiemedlemmer såvel som til de foreninger, der repræsenterer dem, og til dem, der dagligt er involveret i behandlingen af patienter. Onlinemøderne har faktisk til hensigt at tilbyde en opdatering om den nyeste teknik på nationalt, regionalt og territorialt niveau for at diagnosticere, behandle og tage ansvaret for personen med neuromuskulær sygdom. (S. B.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.