En Nem Selvpleje Rutine

Jeg har altid været verdens værste ved at passe på mig selv. Jeg blev gift på 19, Jeg havde mit første barn på 20, og derfor har jeg aldrig rigtig taget sig af bare mig selv. Når jeg havde børn, blev det hele om deres tidsplaner. Men mine børn bliver ældre, jeg spiller nu rollen som en førerhuschauffør, og noget ramte mig bare den anden dag. Min mand og jeg talte om, hvordan jeg kun vil være 43 når min yngste graduerer gymnasiet. Det er ret stinkende ungt! Jeg mener, at det ikke er ungt for mine børn, der tror 34 er en “oldie”, men i al virkelighed er den ung, og vigtigheden af en Selvplejerutine blev meget tydelig.

Jeg indså, at jeg ikke længere vil være utilfreds med mig selv. Så på et tidspunkt i år besluttede jeg, at jeg skulle begynde at tage mig af mig selv, og jeg vil heller ikke føle mig skyldig over det! Jeg håber, at dagens indlæg vil inspirere dig til at gøre det samme, hvis det er noget, der har været i tankerne for nylig, og at du vil se, at det virkelig ikke er så svært, og uanset hvad vi fortæller os selv – vi har tid!

HUDPLEJE SELVPLEJE RUTINE
Som sagt er jeg 34 år gammel. For at være ærlig bærer jeg ikke make-up dagligt, og jeg plejede heller aldrig at vaske mit ansigt dagligt. Men da jeg kommer væk fra mine tidlige trediverne, har jeg bemærket en ændring i min hud. Min hud er bare ikke den måde, det var i min 20 ‘ S. min søster har altid været meget bedre om denne slags ting, og da hun og min niece ejer en ren skønhed butik, det giver kun mening, at jeg ville nå ud til hende om en hudpleje regime. Jeg mener at være retfærdig, hun har forsøgt at gøre mig i et stykke tid nu! 😉

Lad os tage et kig på mit før billede. Jeg tog dette billede omkring en måned siden lige før jeg startede min nye rutine. Jeg tog alle fremskridtsbillederne (med min iPhone) på samme sted, samme tidspunkt på dagen, og der er nul redigering, så du kan se de faktiske resultater! Jeg har også en kuponkode til dig nedenfor.

HUDPLEJE REGIME
Første ting er først om hudpleje. Ikke alle produkter er rigtige for alles hud. Jeg talte med min søster om, hvad der er rigtigt for min hud for at sikre, at jeg brugte de rigtige produkter. Hvis du ikke er lokal til Appleton, med, du kan altid ringe til Poppy Avenue Clean Beauty Bar for en telefonisk konsultation! Men jeg vil lede dig gennem, hvad jeg bruger til min Olie/kombination hudtype.

Skriv et svar