Hoover en PV & betydningen af gøremål

Dette indlæg er sponsoreret af Hoover, men alle meninger er 100% mine egne! Barndomsopgaver er et stort vækstområde for vores børn og hjælper med at understrege ansvar og vigtigheden af hårdt arbejde. Jeg deler, hvordan vi bruger de nye Hoover-produkter til at lære vores børn at rengøre!
De fortæller dig altid, at forældre er svært, men når den første baby sidder så delikat inde i din mave med små små flagrer, tænker du for dig selv “dette vil være let, jeg vil elske min baby og lære dem, hvordan man kan være søde mennesker”. Ja … du vil være i stand til at lære dem at være søde mennesker, men de vil også lære dig, hvor vanskelige børn virkelig kan være.

Ikke to børn er ens, og de kommer ikke med en brugsanvisning. Men nogle gange løber du på tværs af en artikel, hvor kvinder, der har Moder i årevis, ikke rigtig kan give dig råd, men lidt sorta taler om, hvad der muligvis kan fungere for dine børn, fordi det virker 10% af tiden for hendes egen. Hvis du ikke forstår denne erklæring… vil du så snart dine børn kan tale. 😉 Så i dag, lad os tale om barndomsopgaver og hvor vigtige de er!

GØREMÅL FOR BØRN MED HOOVER
Der har været tidspunkter i mit liv, hvor jeg har været på punkt med chore diagrammer og alle de organiserede ting, jeg kan muligvis gøre for at oprette en vellykket dag for mine børn. Så er der tidspunkter, at vi bogstaveligt talt alle løber rundt med hovedet afskåret. Jeg er ikke naturligt organiseret, og det har jeg accepteret. Men det betyder ikke, at jeg skal stoppe med at prøve, eller at vores tidsplan ikke kan tilpasses. Jeg kan godt lide at tro, at da vi ikke er en organiseret familie, lærer jeg mine børn tilpasningsevne. Når det kommer til pligter, gør jeg altid mit bedste for at være konsekvent. Nøglen er at aldrig give op, selvom du kommer ud af kurs! Det mest spændende ved rengøringsopgaver specielt til mine børn er, når vi får nyt legetøj at rengøre med!

Hoover sendte os et par af deres nye produkter fra Hoover onepr-linjen, og jeg vil vise dig, hvordan vi integrerer disse i vores opgave/oprydningsrutine!

HÅRDT GULV RENERE / VAKUUM OG MOPPE I EN
En af de nemmeste ting for mine børn at gøre er vakuum. Stick vac ‘ er er en fantastisk måde for børn at rengøre, men noget spændende, der er inkluderet i onepr-linjen, er Onepr FloorMate JET Cordless Hard Floor Cleaner. Dette gør det muligt for mine børn at støvsuge, mens de vasker for en Et-trins rengøring med ledningsfri bekvemmelighed.

For eksempel kan du støvsuge og rense spildt korn på samme tid. Og denne hårde gulvrenser er sikker til brug på hårdttræ, fliser, laminat og kan endda opdatere tæpper, hvilket gør det til en god mulighed for hele familien at bruge! Mine børn elsker absolut at kunne rydde op messer som dette i et enkelt trin. Og nævnte jeg, at du kan bruge dette værktøj til at give dine tæpper en lille opdatering?? Vinder!

GØREMÅL FOR ÆLDRE BØRN
Min søn er endelig gammel nok til at begynde at bruge ham til nogle udendørs gøremål. Han klipper allerede, og nu hjælper han med at holde alle vores udendørs overflader rene. Det kan blive ret blæsende her i Midtvesten, og det føles altid som om vores verandaer og terrasser bliver beskidte, så vi blæser dem regelmæssigt. Dette er et eksempel på stor opgave for børn. Det behøver ikke gøres perfekt, men lærer dem, hvordan man arbejder, plus der er ikke noget galt med at have lidt sjov med din opgave ;).

Denne trådløse blæser er nem at holde med det ergonomiske Håndtagsdesign og batteridrift. Det er i stand til at rense større hårde overflader og værfter. Med den integrerede tørrede bladskraber er det det perfekte værftværktøj til efteråret!

Skriv et svar